Karabük Yenice TOKİ Evleri çekiliş sonuçları ne zaman belli olacak?
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Karabük Yenice Toki çekiliş sonuçları ne zaman belli olacak sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.

Karabük Yenice Toki çekiliş sonuçları ne zaman belli olacak sorusunun yanıtı belli oldu. Karabük Yenice Toki kura sonuçları isim listesinin açıklanacağı kura törenin bugün yapılması bekleniyor. Yapılacak olan kura töreninden sonra hak sahipleri belli olduğunda 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Karabük Toki kura sonuçları için tıklayınız.

Toki 50 bin konut Karabük kapsamında yer alan Karabük Yenice Toki projesinin çekiliş sonuçları neticesinde brüt 75 metrekare büyüklükte 2+1 nitelikli 157 adet ve brüt 110 metrekare büyüklükte 3+1 nitelikli 60 adet konutun hak sahipleri belli olacak.

Karabük Yenice 2. Etap Projesi kapsamında inşa edilen Karabük Yenice Toki evleri başvuruları 06 Mart -19 Nisan 2019 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin Karabük Yenice Şubesi aracılığı ile kabul edildi.

Karabük Yenice Toki satış duyurusu için tıklayınız.

Karabük Yenice Toki çekiliş sonuçları ne zaman belli olacak sorusunun yanıtını sizler için derledik. Karabük Yenice Toki çekiliş sonuçları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181