Sarıkamış Erenler Mahallesi kentsel dönüşüm projesi 1. etap başvuru tarihi!
92 adet 2+1 ve 96 adet 3+1 konutun kuralı satışa sunulacağı Sarıkamış Erenler Mahallesi kentsel dönüşüm projesi 1. etap başvuru tarihi detaylarını sizler için araştırdık.

Sarıkamış Erenler Mahallesi kentsel dönüşüm projesi 1. etap başvuru tarihi detayları şu şekilde;
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Kars Sarıkamış TOKİ başvuruları 04 Şubat 2019 - 15 Şubat 2019 tarihleri arasında yapılacak. Kars Sarıkamış TOKİ Evleri T. Halk Bankası AŞ. Tüm Şubeler tarafından kabul edilecek.

Kars Sarıkamış Erenler Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi kapsamında inşa edilen Sarıkamış TOKİ Konutları başvuru tarihleri boyunca konut sayısından fazla müracaat gelirse kura çekimi yapılacak. Başvuru sahiplerinde T.C. vatandaşı olma ve 18 yaşını doldurmuş olma şartları aranacak.

Kars Sarıkamış TOKİ kura tarihi için tıklayınız.
Kars Sarıkamış TOKİ kura sonuçları için tıklayınız.
Kars Sarıkamış TOKİ fiyatları için tıklayınız.
Kars Sarıkamış TOKİ satış duyurusu için tıklayınız.

Sarıkamış Erenler Mahallesi kentsel dönüşüm projesi 1. etap başvuru tarihi detaylarını sizler için derledik. Kars Sarıkamış TOKİ başvuru ne zaman ve Kars TOKİ başvuru 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kaya 5 yıl önce

Bizim hakkımız ne oldu 8 yıldır bekliyoruz

banner182

banner181