Melikgazi Belediyesi'nden 51 adet taşınmaz ihalesi!
Mülkiyeti Kayseri Melikgazi Belediyesine ait olan toplam 14 mahallede yer alan 51 taşınmaz açık artırma usulu ile ihaleye çıkarılıyor.

Kayseri Melikgazi Belediyesi'ndeki ticaret- konut arsaları, yapılı işyeri, konut arsaları, bağ ve sayfiye arsalarının ihalesi 20 Şubat 2018 tarihinde saat 14:30'da Melikgazi Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Yapılı işyeri 250 bin TL'den, ticaret - konut arsaları 300 bin TL'den, konut arsaları 50 bin TL'den, bağ ve sayfiye arsaları 105 bin TL'den başlayan muammel bedellerle satışa çıkıyor.

İhaleye katılacaklardan istenen belgeler şu şekildedir;
a) Gerçek Kişilerden: Belediyemize yatırmış oldukları geçici teminat makbuzu veya Banka teminat mektubu, nüfus cüzdan fotokopisi,
b) Tüzel Kişilerden: Belediyemize yatırmış oldukları geçici teminat makbuzu veya Banka teminat mektubu, ihaleye iştirak eden şirketin, şirketi temsil eden yetkili şahıs veya şahısların yetki belgesi ve imza sirkülerini, ibraz etmeleri gerekmektedir.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181