Kayseri Talas'ta kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Talas Belediyesinin ilçedeki yapı stoğunu yenileyerek daha güvenli ve modern yerleşim alanları inşa etmek amacıyla başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İlçe genelinde 41 noktada devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına Mevlana Mahallesinde bulunan Menekşe Sitesi de eklendi.

Mevlana Mahallesi Halef Hoca Caddesi üzerinde bulunan ve toplam 10 bloktan oluşan Menekşe Sitesi’nin yıkımına başlandı.

“DEPREME DİRENÇLİ BİR TALAS İÇİN”

Konuya dair kısa bir değerlendirmede bulunan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremden önce başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarını hatırlatarak ilçede şu anda 41 farklı noktada kentsel dönüşümün devam ettiğini belirtti.

Başkan Yalçın, riskli yapıların ortadan kaldırılarak çağdaş mimari anlayış içerisinde depreme dirençli yerleşim alanları oluşturmak için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü sözlerine ekledi.

Talas Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181