Kayseri Develi TOKİ ev fiyatları!
Kayseri Develi TOKİ ev fiyatları belli oldu. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Kayseri Develi TOKİ ev fiyatları 113 bin 257 TL'den 136 bin 852 TL'ye kadar yükseliyor.

Kayseri Develi 2.Etap 129 konut projesi çerçevesinde inşa edilen TOKİ projesinde 38 adet 2+1 konut satışa sunulacak. Sözleşme imzalama esnasında, peşinat bedeli üzerinden %0,5 (binde beş) oranında banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden yüzde 5 oranında BSMV satış sırasında banka tarafından tahsil edilecektir. Ayrıca bu tutarlar her taksit ödemesiyle birlikte, taksit tutarı üzerinden alıcıdan tahsil edilecektir.

Alt gelir grubuna yönelik inşa edilen Kayseri Develi TOKİ ev fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kayseri Develi TOKİ satış duyurusu için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nezehat parlar 6 yıl önce

Merhaba kayserı develı tokıden ev almak ıstıyorum

Avatar
Nezehat parlar 6 yıl önce

Merhaba kayserı develı tokıden ev almak ıstıyorum

Avatar
Nezehat parlar 6 yıl önce

Merhaba tokıden ev almak ıstıyoruz

Avatar
Nezehat parlar 6 yıl önce

Merhaba tokıden ev almak ıstıyoruz kayserı develıden orta gelirliyuzden ilgilenirseniz sevınırız eve sahıbınden olmak ıstıyoruz

banner182

banner181