TOKİ Kayseri Melikgazi'de 521 adet konut inşa etti!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kayseri Melikgazi’de yapımına başlanan 521 adet konut tamamlandı.

TOKİ 2 Nolu Uygulama Dairesi Uzmanı Fatih Kocakaya, Kayseri ili Melikgazi ilçesi Tavlusun Mahallesi’nde 521 adet konut, ticaret merkezi ve bir adet camiyi Kayseri şehrimize kazandırmış bulunmaktayız dedi.

Projenin yatay ve yöresel mimarisiyle depreme dayanıklı, radye temel üzerine tünel kalıp sistemi ile inşa edildiğini söyleyen Kocokaya, şöyle devam etti: ”Projemiz 35 blok, 521 konut, 5 dükkanlı ticaret merkezi ve bir adet camiden oluşmaktadır. Konutlarımızdan 351 adeti 2+1, 170 adet 3+1’dir. 2+1 konutlarımız 85 metrekare, 3+1 konutlarımız ise 105 metrekaredir. Tüm bloklarımızda dış cephe mantolama, komşu daireler arasında ses yalıtımın sağlanması amacıyla döşeme ve duvarlarda ses yalıtımı yapılmış ayrıca her dairede çamaşır makinesine ayrı bir alanda kullanmak için içlik alanlar bulunmaktadır.”

Konutları 18 ay gibi kısa bir zaman içerisinde tamamladıklarını ifade eden Kocakaya, “Hak sahipleri ile geleceğimiz olan çocuklarımızın güvenli ve rahat bir vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla yeşil alanlar oluşturulmuş, fitnes alanları, kamelyalar ve çocuk oyun alanları yapılmıştır.  Bizler devletimize ve milletimize hizmet etmenin onurunu, gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.  Halkımıza konutlarını ve sosyal donatılarını iyi günlerde kullanmalarını temenni ediyor konutların ve sosyal donatıların siz değerli vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.” açıklamasında bulundu.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181