İzmir’de ev fiyatları en yüksek seviyede!
Son yıllarda yapılan dev yatırımlarla gayrimenkul sektöründe adından söz ettiren İzmir'de konut fiyatlarında yükseliş seyri hızlandı.

ÇEŞME LİDERLİĞİ KORUYOR
İzmir'in en pahalı ilçesi olma özelliğine sahip Çeşme liderliğini koruyor. İlçede ortalama metrekare fiyatı 5 bin TL'ye ulaştı. En pahalı ikinci ilçe 3 bin 36 TL ile Narlıdere, üçüncü sıradaki ilçe ise 2 bin 643 TL ile Güzelbahçe.

EN HIZLI DEĞERLENEN İLÇE SEFERİHİSAR
İzmir’de geçtiğimiz ay fiyatların en çok arttığı ilçe ise Seferihisar oldu. Seferihisar'da ortalama satılık konut fiyatı bir ay içinde yüzde 7,5 artarak bin 792 TL'ye ulaştı. İkinci sırada ise fiyatların yüzde 5,4 arttığı Kemalpaşa var. İlçede ortalama fiyat bin 280 TL. Fiyatların son bir ayda en çok arttığı üçüncü ilçe ise Tire. Ortalama fiyat Tire'de yüzde 4,2 artarak bin 42 TL oldu. 

EnSonHaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181