Samsun'da apartman görevlilerine afet eğitimi verildi!
Canik Kent Konseyi, eğitim seminerleri ile vatandaşları bilinçlendirmeyi sürdürüyor. Daha önce apartman görevlilerine yönelik bir çok eğitim semineri düzenleyen Canik Kent Konseyi şimdi de Kuzey yıldızı TOKİ 1. ve 2. Etap apartman görevlilerine Canik Kültür Merkezinde Yangın Güvenliği ve Tabii Felaketlerde Müdahale Tarzı" konulu eğitim semineri düzenledi.

İlk adım Bölge İtfaiye Amiri Çetin Çakır ile Eğitim Amiri Burçin Sevinçtürk tarafından verilen eğitimde, apartman görevlileri yangın ve doğal afetler sırasında ne yapmaları gerektiğini öğrendi. Seminere katılan Canik Kent Konseyi Genel Sekreteri Reşat Kamil Kılınçarslan, amaçlarının farkındalık oluşturarak, toplu yaşam alanlarının en önemli parçalarından olan apartman sakinlerinin her alanda gelişimlerini sağlamak olduğunu söyledi.

Haberde Denge Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181