'Kentsel dönüşüm ve riskli alanların geliştirilmesi süreçleri hayati önem taşıyor'!
Türkiye topraklarının yüzde 92'si deprem kuşağında bulunduğunu, nüfusun yüzde 95'inin de deprem kuşağında yaşadığının alünı çizen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli, "17 Ağustos 1999 tarihinde yaşadığımız Gölcük depremi ülkemiz için geçtiğimiz yüz yılın en acı felaketlerinden biri olmuştur' ifadelerini kullandı.

SEFERBERLİK SÜRÜYOR
"Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, bu acı olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum" açıklamasını yaptı. Gedikli, "Deprem bir tabiat gerçeğidir. Bu durumu engelleyemesek bile sebep olduğu kayıpları, ekonomik ve psikolojik yıkımları engellemek adma devletimiz bu konuda gerekli tedbirleri almaktadır. 2012 yılında başlatılan Kentsel Dönüşüm seferberliği bu tedbirlerin en önemlisidir" dedi.

Hayati önem taşıyor
"Bizler de Emlak Konut olarak istanbul, Ankara ve Kocaeli'nde yerinde dönüşüme devam etmekteyiz" diye konuşan Gedikli, "Son 16 yılda geliştirdiğimiz 132.276 bağımsız bölümün tamamına baktığımızda sadece konut değil, yaşam alanlarını bir bütün olarak geliştirdiğimiz görülebilir. Kentsel dönüşüm ve riskli alanların geliştirilmesi süreçleri hayati önem taşıyor" dedi.

Akşam gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181