Kiptaş Silivri 3. etap projesinde başvurular başlıyor!
İstanbul'un Silivri ilçesinde hayata geçirilecek olan Kiptaş Silivri 3. etap projesinde başvurular başlıyor.

28 Mart 2018 tarihinde başlayan Kiptaş Silivri 3. etap projesi orta ve dar gelirli aileler için üretilecek ve projeye İstanbul'da hiç evi olmayanlar başvurabilecek. 173 bin 606 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan projeye 18 Nisan tarihine ön müracaat sistemiyle başvuru yapılacak. Kiptaş Silivri 3. etap başvuruları konut sayısından fazla olması durumunda çekiliş yapılacak. Projeye başvuru yapabilmesi için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, reşit olması, İstanbul ilinde üzerine kayıtlı konut olmaması şartı aranıyor.

167 bin 800 metrekare inşaat alanına sahip olan Kiptaş Silivri 3. etap projesinde 1508 adet deniz manzaralı konutlar bulunacak. 2+1 ve 3+1 dairelerin bulunduğu projede 99 adet 2+1 giriş kat daire için engelli vatandaşlara müracaat önceliği veriliyor. Projede çocuk oyun alanları, spor sahası, cami, sağlık ocağı, okul ve prestijli ticari alanlar yer alacak.

Silivri Kiptaş 3 nereye yapılacak? tıklayınız

Silivri Kiptaş 3 başvuru formu! tıklayınız

Silivri Kiptaş 3 fiyatları! tıklayınız

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181