Kiptaş Silivri'de fiyatlar 195 bin liradan başlıyor!
Yüksek kredi faizleri ve düşen talep sebebiyle İstanbul'daki konutların fiyatı ucuzladı. En çok Fikirtepe bölgesi değer kaybetti.

EVİ OLMAYANLARA UCUZ KONUT FIRSATI
Bugüne dek 80 bin konut inşa eden KİPTAŞ, dar gelirliye yönelik kampanyalarına bir yenisini daha ekliyor. Silivri'de bin 508 konuttan oluşacak projede daireler 195 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kaliteli yaşamı İstanbul'un dört bir yanına taşıyan ve yaşanabilir konforlu alanlar sunan KİPTAŞ, bu kez İstanbul'un yeşili ve deniziyle hem yazlıkçıların hem de sakinlerinin tercih ettiği bölgesi Silivri'de Silivri Konudan 3. Etap'ı hayata geçirecek.

ORTA VE DAR GELİRLİLER
Sadece evi olmayanların müracaat edebileceği projede amaç; İstanbul sınırları içerisinde hiç evi olmayan vatandaşların uygun fiyat ve ödeme şartlarıyla ev sahibi olmasını sağlamak Orta ve dar gelirli aileler için geliştirilen projede başvurular 28 Mart itibarıyla alınıyor. Estetik mimarisi, deniz manzaralı daireleri ve birinci sınıf malzeme kalitesiyle sosyal konut algısının yeniden inşa edileceği Silivri Konutları 3. Etap projesi, bölgenin sembol projelerinden biri olacak Proje, gerek konumu gerekse konforlu yaşam alanları ve zengin sosyal donatı alanıyla bölgedeki değişime öncülük edecek nitelikte.

CAZİP ÖDEME İMKANI
173 bin 606 metrekarelik alan üzerinde 1.508 konuttan! oluşacak Silivri Konudan 3.Etap'ta deniz manzaralı 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. Orta ve alt gelir grubuna yönelik geliştirilen projede 92 metrekare 2+1 daireler 195 bin TL'den, 112 metrekare 3+1 daireler 215 bin TL'den satışa sunuluyor. Projede 36 ay vade 1 farksız ödeme seçeneğinin yanı sıra yüzde 20 peşinat, 120 aya kadar banka kredili taksit imkanı da sağlanıyor.

ZENGİN SOSYAL DONATI
Site sakinlerinin tüm ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan Silivri Konutları 3. Etap projesinde; geniş peyzaj alanlarının yanı sıra çocuk oyun alanları, spor sahası, cami, sağlık ocağı, okul ve prestijli ticari alanlara da yer veriliyor.

ENGELLERİ KALDIRIYOR
Sosyal konut projelerinde engelleri kaldıran KİPTAŞ, Silivri Konutları 3. Etap'ta 99 adet 2+1 giriş kat daire için engelli vatandaşlarımıza müracaat önceliği veriyor.Projede zemin kat daireler ihtiyaca uygun olarak tasarlanarak teslim edilecek.

2 YILDA BİTECEK 
İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Saraçhane'deki başkanlık binasında gerçekleştirilen Silivri Konutları 3. Etap projesinin tanıtım toplantısında konuşan KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, projenin 1508 konuttan oluşacağını söyledi. Projenin E-5 karayolu ve TEM otoyoluna çokyakın mesafede, Silivri'nin merkezinde inşa edileceğini kaydederek, "Bu projedeki konutları alt ve orta gelir grubuna sahip vatandaşlarımızın konut  edinmesi amacıyla uygun fiyatlarla satışa sunacağız." dedi. Yıldırım, projeyi 24 ayda bitirmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.

KİMLER BAŞVURABİLİR 
KİPTAŞ, Silivri Konutları 3. Etap'tan konut sahibi olabilme şartlarını belirledi. Buna göre konut sahibi olacaklarda; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, reşit olması, İstanbul ilinde üzerine kayıtlı konut olmaması şartı aranacak. Alıcılar, konut taleplerini 28 Mart -18 Nisan tarihleri arasında ön müracaat sistemiyle yapabilecek. Müracaatın konut adedinden fazla olması halinde müracaat edenler arasında 28 Nisan cumartesi günü noter huzurunda yapılacak kura çekilişiyle hak sahibi belirlenecek.

ULAŞIM AVANTAJI
167 BİN 800 metrekarelik inşaat alanına sahip Silivri Konutları 3.Etap, son derece cazip bir noktada yer alan lokasyonuyla İstanbulluların tercih ettiği gözde yaşam alanları arasında yer alacak. E-5 otoyoluna yakın konumu ve TEM otoyoluna 5 dakika uzaklıktaki mesafesiyle her yere kolay ulaşım imkanı sunan Silivri Konutları 3.Etap'ta teslimler 24 ay sonra yapılacak.

24 AY SATILAMIY0R
Projenin tanıtım toplantısına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal da, Silivri'de başlayan kentsel dönüşümde gelinen aşamayı anlattı ve KİPTAŞ'ın üreteceği projeyle ilgili bilgi verdi. Daire fiyatının 30 bin lirasının peşin olarak alınacağını söyleyen Uysal, "Geri kalan yüzde 80,'ini 36 :siz taksit yapma hakkı var ya da di kullanarak 120 ayı 0.92 ile çok daha düşük taksitlerle ödeme imkanı var. 24 ay satmama şartı var. Maliyetinin altına veriyoruz. Hak sahipleri alsın, hemen alıp satmaya girmesin. En azından binası bitsin, anahtarını alsın, oturabilecekse devam etsin. Oturma imkanı yoksa ondan sonra alsın" dedi.

Güneş Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181