Silivri Kiptaş 3 etap ne zaman başlayacak?
Silivri Kiptaş 3 etap ne zaman başlayacak sorusu ev sahibi olmayan İstanbulluların merakla cevabını beklediği bir soruydu. Yapılan tanıtım toplantısı ile halka tanıtılan Silivri Kiptaş 3 etapta başvurular 28 Mart'ta başlıyor. İnşaat çalışmalarınında yakında başlaması planlanıyor.

173 bin 606 metrekare alan üzerinde 1508 konuttan oluşacak olan Silivri Kiptaş 3 etap projesinde, Silivri Kiptaş 3 etap ne zaman başlayacak sorusunun cevaplanması ile İstanbul'da hiç ev sahibi olmayanlar için özel olarak üretilecek projede çalışmalar başladı.

2+1 ve 3+1 daire seçenkelerinin yer alacağı Silivri Kiptaş 3 etap projesi deniz manzaralı dairelere sahip olacak. Ayrıca projede giriş kattaki 2+1 daireler için enegellilere başvuru önceliği tanınacak. 
Silivri Kiptaş 3 etapta çocuk oyun alanları, spor sahası, cami, sağlık ocağı, okul ve prestijli ticari alanlar bulunuyor.

Silivri Kiptaş 3 etap ne zaman başlayacak ile ilgili tüm detaylara ve inşaat çalışmaları hakkındaki gelişemelere EmlakSayfası.com.tr üzerinden ulaşabilirisiniz.

Silivri Kiptaş 3 nereye yapılacak? tıklayınız

Silivri Kiptaş 3 fiyatları! tıklayınız

Silivri Kiptaş 3 başvuru formu! tıklayınız

Tuğba GÜLTEN / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181