Kırklareli TOKİ başvuru nereye yapılıyor!
Kırklareli TOKİ başvuruları nereye yapılıyor sorusunun cevabını sizler için araştırdık. Türkiye'nin dört bir yanında konut üreten TOKİ Afyon projelerine de devam ediyor. Alt ve orta gelir grubuna yönelik konut inşa eden TOKİ'nin Afyon satışları sürüyor.

Kırklareli TOKİ başvuruları nereye yapılıyor ?
Türkiye'nin birçok yerinde konut üreten TOKİ Kırklareli konut satışı yaparken her proje için ayrı ayrı belirttiği tarihlerde başvuru topluyor. TOKİ'nin tüm satışlarında başvurular TC. Ziraat Bankası ya da T. Halk Bankası şubelerine, satış duyurularında ilan edilen süreler içerisinde yapılabiliyor. TOKİ başvuru sırasında başvuru formu ve gerekli bazı evraklar isteniyor.

İşte kurasız satışta olan Kırklareli TOKİ açık satış listesi;
-Kırklareli Merkez 2. Etap Konut Projesi kapsamında 225 adet 3+1 standart konut ve 13 adet 2+1 alt gelir grubu konutun inşa edildiği Kırklareli Merkez TOKİ projesinde satışlar 13 Ağustos 2018 – 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. Projede yer alan konutların satışları T. Halk Bankası AŞ. Kırklareli şubesi tarafından yapılacak.

-Kırklareli Merkez Üsküp Belediyesi Projesi kapsamında inşa edilen Kırklareli Üsküp TOKİ projesinde satışlar 13 Ağustos 2018 - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. Projede yer alan konutların satışları T. Halk Bankası AŞ. Kırklareli şubesi tarafından yapılacak.

Kırklareli TOKİ başvuruları nereye yapılıyor sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181