Kavanya Koru Göl etabı 2019'da satışa çıkacak!
Kocaeli'nin modern bir şehir görüntüsüne kavuşmasında katkısı olan Kayanlar Grubu, Çayırköy bölgesinde bin 500 konutluk Kavanya Koru projesinin ilk etabına start verdi. Kavanlar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan, "Farklı illerde projeler inşa ettik. Ancak en bü yük yatırımlarımız Kocaeli'nde olmaya devam edecek. Kalitemizin güvencesiyle satacağımız ucuz konutlarla herkes ev sahibi olsun istiyoruz" dedi.

GÜÇLÜ VE GÜVENİLİR MARKAYIZ
45 yıldır inşaat odaklı faaliyet gösteren ve bünyesinde dört şirketi bulunan Kavanlar Grubu, son dönemlerdeki en büyük yatırımlarından birini yine Kocaeli'nde başlattı. 220 milyon liralık yatırımla bin 500 konutluk projesi için lansman dönemi satışlarına başlayan KVN Yapı, Kavanya Koru'da müşterilerine cazip seçenekler sunuyor. "Güçlü bir markayız ve bu markanın en büyük gücü güvenden geliyor" mesajını veren Cengiz Kavan, "Sektörümüz zor bir mücadele dönemi geçirmesine rağmen amiral şirketimiz KVN Yapı, bölge halkını ev sahibi yapmak için büyük bir kampanya ile yeni projesinin inşaatına başladı" dedi. Hazır beton, Sembol Yaşam, Hayal Kahvesi şirketleri ile bugünlere geldiklerini söyleyen Kavan, Kocaeli'ne odaklanacaklarını vurguladı.

İstihdama katkı
Cengiz Kavan, "Grubun toplam büyüklüğü birkaç milyar liranın üzerinde. Biz grup olarak bölgeye hem projeler yapıyoruz hem de iş imkânı oluşturuyoruz. Her yaptığımız projeler bölgenin kalkınmasına katkı sağlamalı, bin çalışanımız var. Yeni projelerimizle bu sayı artacaktır" dedi.

BİN 500 LİRA TAKSİTLE 195 BİNE DAİRE
Kavanya projelerinin 'Koru' etabında 250 konut yer alırken, projenin toplamında 1.500 konut bulunacak. Kavanya Koru'da daireler 195.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Konut almak isteyenlere esnek ödeme seçenekleri sunuluyor. Evler, vade farksız, kefilsiz ve bankasız 60 ay taksitle satılıyor. Projede 1+1'den 3+1'e 50 bahçe dubleksi, 50 çatı dubleksi ve 150 standart daire yer alıyor. Daireler, 72 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Yüzde 25 peşinat ve ara ödeme seçeneklerini tercih edenler ayda bin 500 lira ödeyerek konut sahibi olabiliyor. Koru etabında konutlar 2020 yılında teslim edilecek. Projenin göl etabı ise gelecek sene satışa sunulacak. 

Yeni Akit Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181