Manar Yuvacık'ta 10 villanın inşaatı hızla sürüyor!
Hayata geçirdiği nitelikli konut projeleri, yarattığı konforlu yaşam alanları ve koşulsuz müşteri memnuniyetiyle Kocaeli'de çok sayıda aileyi ev sahibi yapan Kain İnşaat, projelerine hız kesmeden devam ediyor. İzmit Bağçeşme mevkiinde MyHill 1, My Hill 2, My Hill 3 projelerini hak sahiplerine teslim eden, My Hill 4 için de çalışmalarını sürdüren Kain İnşaat, Maykon İnşaatla birlikte Yuvacık bölgesine de yatırım yapıyor. Güçlerini birleştiren iki inşaat firması Yuvacık'ta, May City'nin ardından Manar Yuvacık projesini de tamamlamak üzere.

10 ADET VİLLA
Maykon-Kain İnşaat ortaklığında, Kocaeli'nin en güzel doğasına sahip bölgesi Yuvacık'ta inşa edilen Manar projesinde 10 villanın inşaatı büyük bir hızla sürüyor. "Yeşilin ortasındaki cennet" sloganıyla satışa çıkan projede villalardan 4'ü alıcısını buldu bile. Aralık ayında teslim edilecek projede örnek villa da hazırlandı. Eğer siz de Kocaeli'nin en prestijli projesinde yer almak istiyorsanız, üst düzey standartlarda bir yaşam hayal ediyorsanız, Manar'ın örnek villalarını mutlaka görmelisiniz.

ÖZEL HAVUZLARI VAR
Yuvacık'ta bir vadi kenarında inşa edilen, Kartepe ve Sapanca Gölü manzaralı villaların en büyük özelliği, önünün asla kapanmayacak olması. Oksijen deposu Samanlı Dağları'na bakan, tertemiz havasıyfa ve yemyeşil doğasıyla dikkat çeken villaların önemli bir özelliği de site içinde olmasına rağmen siteden ayrı özel girişlerinin bulunması. Toplam 260 metrekare inşaat alanına sahip 4+1 villaların bir özelliği de müstakil havuzlarının olması. Her villanın yanında özel havuzu var.

BAHÇESİ ÇOK BÜYÜK
Üst düzey modern çizgilerde hazırlanmış mimarisiyle dikkat çeken villaların bir artısı da bahçeleri. 270 metrekare bahçe içindeki villalarda Türk hamamının yanı sıra üstü kapalı garaj, giyinme odası, çamaşır odası, şömine ve üç adet teras bulunuyor. Villalar aynı zamanda site içinde olduğundan hak sahipleri üstü açılır kapalı havuzdan, fitness salonundan ve kafeteryadan da yararlanabilecek. Villaların hemen arkasında ise manzarayla bütünleşen görkemli bir süs göleti bulunuyor.

MUTLAKA GÖRÜN
Maykon-Kain İnşaat ortaklığında inşa edilen 10 villanın 2'si tamamlandı, çevre düzenlemesi de bitti. Örnek villa da hazırlandı. Eğer siz de tertemiz bir havada, yeşillikler arasında, muhteşem bir manzaraya sahip, yüksek standartlarda inşa edilmiş, kaliteli malzemelerle donatılmış bir villada yaşamın tadını çıkarmak istiyorsanız, Manar Yuvacık'ın örnek villalarını mutlaka görün.

Hürriyet Kocaeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181