Tuana Evleri İzmit 3. etap ulaşım!
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Kent Konut A.Ş. ve Haldız İnşaat işbirliği ile hayata geçirilen Tuana Evleri İzmit 3. etap ulaşım bilgisini sizler için araştırdık.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde konumlanan proje lokasyonu ile dikkat çekiyor. 33.914 metrekare alan üzerinde inşa edilen Tuana Evleri İzmit 3. etap ulaşım bilgisi ve Tuana Evleri 3. etap haritası şu şekilde; 

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 12 farklı tip daire seçeneğine sahip olan projede 6 blok yer alıyor. Ayrıca projede özel peyzaj, yeşil alanları, spor tesisleri, çocuk oyun alanları, sauna, hamam, kapalı havuz ve sosyal tesisleri bulunuyor. 327 adet daireden oluşan projede 113 metrekareden 241 metrekareye kadar değişen daireler bulunuyor.

Tuana Evleri 3. etap nerede sorusu ve Tuana Evleri İzmit 3. etap ulaşım ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181