Dilovası TOKİ'de 14 konut bu gün kurasız satışa çıkıyor!
3 adet standart ve 11 adet alt gelir grubu konutun bulunduğu Dilovası TOKİ'de 14 konut bu gün kurasız satışa çıkıyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Dilovası TOKİ projesinde konutların kurasız satışı 2 Mayıs 2018 tarihinde başlayıp 29 Haziran 2018 tarihine kadar devam edecek. Projede yer alan konutların satışları Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Dilovası Şubesi aracılığıyla yapılacak.

Kocaeli Dilovası 915 Konut projesinde yer alan 11 adet alt gelir grubu konutun atışa sunulduğu ilk gün (02 Mayıs 2018) yalnızca Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimlerine, satışa sunulduğu ikinci gün (03 Mayıs 2018) konut kalması halinde, yalnızca %40 Engelli Vatandaşlara, konutların satışa sunulduğu diğer günlerde (04 Mayıs 2018 ve sonrası) konut kalması halinde ise başvuru şartlarına haiz olan diğer vatandaşlara yönelik olarak başvuru önceliğine göre kurasız konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Başvuru için gerekli belgeler;
-Fotoğraflı nüfus cüzdanı (nüfus cüzdanının aslı kontrol edilerek bir adet fotokopisi),
-Başvuruların vekaleten yapılması durumunda, satışlarla ilgili tüm belgeleri düzenleme, imzalama, beyan ve taahhütlerde bulunma yetkisini içeren vekaletname,
-Vatandaşlık kimlik ve vergi sicil numaraları.

Dilovası TOKİ daire fiyatları için tıklayınız.

Dilovası TOKİ alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Dilovası TOKİ standart konut satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181