TOKİ Kocaeli 2019!
Uygun fiyatlı konut üretimi yapan toki Kocaeli 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Toki Kocaeli 2019 detayları şu şekilde;
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Kocaeli toki projeleri 2019 çalışmaları devam ediyor. Türkiyenin birçok şehrinde dar ve orta gelir grubuna yönelik konut üreten TOKİ tarafından inşa edilen Kocaeli toki evleri başvuru 2019 kapsamında devam ediyor.

İşte Toki kocaeli projeleri 2019 başvuru tarihleri detayları;

Kocaeli Gölcük Sivritepe Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Gölcük Sivritepe toki başvuruları 5 Mart'ta başlıyor. 284 adet 2+1 alt gelir grubu ve 114 adet 3+1 konutun kuralı satışa sunulacağı Gölcük toki evleri başvuruları 22 Mart 2019'a kadar devam edecek.

Kocaeli Gölcük toki başvurusu TC. Ziraat Bankası AŞ. Proje İlindeki Tüm Şubeler tarafından yapılacak. Gölcük Sivritepe toki evleri başvuru sahiplerinde T.C. vatandaşı olma ve 18 yaşını doldurmuş olma şartları aranacak.

Toki Kocaeli 2019 detaylarını sizler için derledik. Kocaeli toki 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fikriye bascılar 5 yıl önce

Bende konut almak istiyorum ızmıt çevrelerinde konut yapımı olacakmı bu konuda bilgilerinizi almak istiyorum

banner182

banner181