TOKİ Kocaeli Kandıra kura çekilişi yapıldı!
Kandıra Belediyesinin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) ile birlikte Orhan Mahallesi hindi çiftliği bölgesinde başlattığı konut projesinin kat çekilişi Prof. Turan Güneş Kültür Merkezinde yapıldı. Noter huzurunda yapılan çekilişlerde vatandaşları yalnız bırakmayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ilk kurayı çekerek tüm ev hayali kuran vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun dedi.

Kandıra Belediyesinin prestijli projelerinden biri olan Konut Edindirme projesinde emekliler için yapılan 270 konutun kat (daire) çekilişleri yapıldı. Çekiliş törenine Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal , Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, toki yetkilileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmalarını yapan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Şehrimize değer katma ve vatandaşlarımızı daha güzel koşullarda, değer kazanmış binalarda yaşatma amacında olduğumuzu bilmenizi isterim. Bu amaç doğrultusunda emeklilerimize yönelik  hazırlanan  270 Adet Konutumuzun hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Vatandaşlarımızın her birini memnun etmek bizim isteğimizdir. Halkımızın memnuniyetini ve şehrimizin kazanmasını arzu ederek bu çalışmayı yürütüyoruz. Konut Edindirme Projemizin tamamlanmasıyla şehrimizin genel görüntüsü ve hem de konut görselliği açısından güzel bir görüntü ortaya çıkacak. Hem o bölgede yaşayan insanlarımızı daha güzel koşularda yaşatmış, hem de şehre değer katan bir proje ile buluşturmuş olacağız dedi.

Kura çekimlerini ekrandan takip eden ve ev hayaline kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Kandıralı vatandaşlar, Konut Edindirme Projesinin hayata geçirilmesinde büyük emekleri olan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e teşekkür etti.

Kandıra Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181