0.99 konut kredisi ne zamana kadar geçerli?
Yeni bir konut alacak kişilerin merak ettiği 0.99 konut kredisi ne zamana kadar geçerli sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Merkez Bankası'nın faiz indirimi sonrasında konut kredi faizleri yüzde 1'in altına düştü. Öncelikle 5 banka konut kredisi faiz ve konut finansmanı kar oranlarını 0,99'a düşürdü. Daha sonrasında ise Halkbank ve Vakıfbank anlaşmalı konut projelerine özel olarak faiz oranlarını 0.79'a düşürdü. Konut kredisi faiz oranlarında düşüş olduğunu gören birçok kişi de 0.99 konut kredisi ne zamana kadar devam edecek sorusunun cevabını araştırmaya başladı.

0.99 konut kredisi ne zamana kadar geçerli sorusunun detayları şu şekilde;
Ziraat Bankasının ardından Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım'ın katıldığı konut kredisi faiz indirimi son tarihi ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. 0,99 faiz oranlarının uygulandığı konut kredisi indiriminde son tarih belli olduğu zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Ziraat Bankası 500 bin TL'ye kadar olan 180 ay vadeli konut kredisi faizini 0,99'a düşürdüğünü açıkladı. Ziraat Bankasının arkasından Halk Bankası ve Vakıfbank'ta 500 bin TL'ye kadar kullanılan konut kredilerinde azami 180 ay vade için faizlerin 0,99 olarak uygulanacağı duyurdu. Konut finansman oranını yüzde 1'in altına düşüren Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım da 250 bin TL'ye kadar olan konut finansmanları oranı azami 180 ay vade için yüzde 0,99'a düşürerek katıldı. 

0.99 konut kredisi ne zamana kadar geçerli sorusunun detaylarını sizler için derledik. konut kredisi 0.99 ne zamana kadar ve 0.99 konut kredisi ne zamana kadar sürecek  ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181