ATSO 0,98 konut kredisi kampanyası başlattı!
İnşaat sektörünü canlandırmak ve Antalya bölgesindeki konut stoğunun tüketimi sağlamak amacıyla ATSO 0,98 konut kredisi kampanyası başlattı.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Ziraat Bankası arasında ATSO konut kredisi kampanyası için protokol imzalandı. İmzalanan protokol ile ATSO 0,98 konut kredisi kampanyası başlamış oldu.

ATSO Ziraat Bankası kampanyası ile, Antalya’da faaliyet gösteren ATSO üyesi müteahhitlerin yeni konutları için, Ziraat Bankası tarafından 0,98 oran ve 120 ay vade ile 750 bin liraya kadar kredi kullandırılacak. ATSO Ziraat Bankası konut kredisi kampanyasının Antalya’da sektöre canlılık getirmesi bekleniyor. Ziraat Bankası ile ortaklaşa yapılan kampanya ile ATSO üyesi müteahhitlerin elindeki konut stoğunu uygun faiz oranı ile eritmesi hedefleniyor.

ATSO 0,98 konut kredisi kampanyası ile ilgili gelişmeler ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181