Konut kredilerinde yapılandırma var mı 2019!
Kredi borcu olan kişilerin merak ettiği konut kredilerinde yapılandırma var mı 2019 sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Daha önce alınan ve halihazırda ödemelerinin devam ettiği kredi borcunun güncel faiz oranları ile kapatılarak yeni bir kredi açılmasına konut kredisi yapılandırma denir.

Merkez Bankası'nın faiz indirimi sonrasında konut kredi faizlerinin yüzde 1'in altına düşmesi bekleniyordu. Bu kapsamda 4 banka faiz oranlarını 0,99'a çekti. Konut kredisi faiz oranlarında düşüş olduğunu gören birçok kişi de konut kredilerinde yapılandırma olacak mı sorusunun cevabını araştırmaya başladı.

Konut kredilerinde yapılandırma var mı 2019 sorusunun detayları şu şekilde;
Ziraat Bankası 500 bin TL'ye kadar olan 180 ay vadeli konut kredisi faizini 0,99'a düşürdüğünü açıkladı. Ziraat Bankasının arkasından Halk Bankası ve Vakıfbank'ta 500 bin TL'ye kadar kullanılan konut kredilerinde azami 180 ay vade için faizlerin 0,99 olarak uygulanacağı duyurdu. Son olarak kredi oranını yüzde 1'in altına düşüren bankalar arasına Ziraat Katılım da 250 bin TL'ye kadar olan konut finansmanları oranı azami 180 ay vade için yüzde 0,99'a düşürerek katıldı. Ancak 0,99 faiz oranı şu an için yeni konut alımında geçerli olacak. Yani 0,99 faiz oranından kişiler yapılandırma kapsamında yararlanamayacak. İlerleyen günlerde değişiklik olması halinde detaylar 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Konut kredilerinde yapılandırma var mı 2019 sorusunun detaylarını sizler için derledik. Ev kredilerinde yapılandırma var mı 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181