Konya Ereğli 3 etap TOKİ evleri başvuru tarihi belli oldu!
Ereğili'ye yapımına başlanan ve büyük aşama kat eden 3. TOKİ Konutları için başvuru tarihleri belli oldu. Müjdeyi veren Belediye Başkanı Özkan Özgüven başvurular hakkında bilgi verdi.

Ereğli’mize hayırlı olsun diyen Başkan Özgüven: “Yapımına başlanılan, önemli mesafe kat edilen ve bizim de yakından takip ettiğimiz 3. TOKİ Konutları için başvuru şartları açıklandı. TOKi Konutlarına müracaatlar 27 Ağustos-07 Eylül 2018 tarihleri arasında Halk Bankası Şubesinde yapılacak. Hemşehrilerimiz ayrıntılı bilgileri toki.gov.tr satışlar bölümünden ve Ereğli Belediye Başkanlığı danışma birimimizden alabilirler. 3. TOKİ Konutlarının yapımında çok emeği olan Milletvekilimiz Sayın Halil Etyemez’e ve Toki Başkanımız M. Ergün Turan Bey’e teşekkür ederiz. Ereğli’mize hayırlı uğurlu olsun. Daha değerli bir Ereğli için hizmetlerimiz aralıksız devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Ereğli Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet yalçın 6 yıl önce

3+1lerin. ön ödemesi ne kadar mümkünse ögrenebilirmiyim ilginize şimdiden tesekkür ederim

banner182

banner181