Konya Ardıçlı TOKİ kura sonuçları ne zaman belli olacak?
Konya'lı vatandaşlar tarafından merak edilen Konya Ardıçlı Toki kura sonuçları ne zaman belli olacak sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.

Konya Ardıçlı Toki kura isim listesi belli oldu. Tıklayınız.

Konya Ardıçlı Toki kura sonuçları ne zaman belli olacak sorusunun yanıtı şu şekilde;
Konya Selçuklu'da hayata geçirilecek olan Ardıçlı Toki kura sonuçları listesinin belli olacağı kura töreni 11 Mayıs tarihinde yapılacak. Kura töreni sonrasında Toki Ardıçlı Konya kura sonuçları listesi sayfamızda yer alacaktır. 

Konya Selçuklu Ardıçlı 1.057 adet konut projesi kapsamında inşa edilecek olan Ardıçlı Toki 2019 başvuru tarihi 11 Mart 2019 itibariyle başladı. Toki 50 bin konut Konya kapsamında yer alan Toki Ardıçlı başvuru 2019 işlemleri 19 Nisan 2019 tarihine kadar Halk Bankası Meram, Karatay ve Selçuklu şubelerinden henhangi biri tarafından kabul edildi.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan toki konya selçuklu 2019 daire detayları şu şekilde;
2+1 nitelikli 375 adet, brüt 84 metrekare
3+1 nitelikli 179 adet, brüt 128 metrekare

Konya Selçuklu Toki 2019 satış duyurusu için tıklayınız.
Konya Selçuklu Ardıçlı Toki evleri 2019 fiyat için tıklayınız.

Konya Ardıçlı Toki kura sonuçları ne zaman belli olacak sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Baki 5 yıl önce

Kurayı cekildimi baki kocyigit

Avatar
Baki 5 yıl önce

Kurayı cekildimi baki kocyigit

Avatar
Seçim bayan 5 yıl önce

Çekildi tatlış

Avatar
Sexi bayan 5 yıl önce

Çekildi tatlış

banner182

banner181