Konya Karapınar TOKİ başvuru 2019!
Başvuruları 18 Nisan'da başlayan Konya Karapınar Toki başvuru 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Konya Karapınar Toki başvuru 2019 detayları şu şekilde;
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Kayapınar Toki 2019 projesinde başvurular 30 Nisan'a kadar devam edecek. Konya Karapınar Projesi kapsamında inşa ettirilecek olan Karapınar Konya Toki evleri başvuruları T.C Ziraat Bankası AŞ. Konya Karapınar Şubesi aracılığı ile kabul edilecektir.

Alt gelir ve orta gelir grubuna yönelik inşa edilen projede satışa sunulan konut sayısı:
2+1 nitelikli 150 adet, brüt 85,75 metrekare
3+1 nitelikli 150 adet, brüt 128 metrekare

Başvuru şartları şu şekilde;
1- T.C. vatandaşı olması,
2- 2+1 Alt Gelir Grubu için Projenin bulunduğu il /ilçe sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya projenin bulunduğu il veya ilçe nüfusuna kayıtlı olması, (3+1 Konut tipi hariç)
3- Konut satın almak için başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocuklarının daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması şartları aranacaktır. (Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç).
4- 2+1 Alt Gelir Grubu için Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 4.500 TL olması gerekmektedir (Başvuru sahibinin ve eşinin gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dâhil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 4.500 TL olması gerekmektedir.) (3+1 Konut tipi hariç) (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimleri Hariç)
5- Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.
6- Ayrıca, konut başvuruları yapacak vatandaşlarımızın;
- 2+1 nitelikli konutlara başvuruda bulunanlar için 25 yaşını tamamlamaları;
- 3+1 nitelikli konutlara başvuruda bulunanlar için 18 yaşını tamamlamaları; gerekmektedir.
7- Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimlerinde; Konutlar %10 peşin 240 ay vadeli sabit taksit ödemeli ve taksit başlangıçları teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlayacak şekilde satılacaktır. Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan alınan “HAK SAHİPLİĞİ BELGESİ” ile Projenin bulunduğu İl sınırları içerisinde son 3 yıldır oturuyor olduklarına dair adrese dayalı nüfus kayıt sisteminden alacakları belge veya İl nüfusuna kayıtlı olduklarına ait belgeler istenecektir.
8- Vefat eden emeklinin emekli olmayan eşi de başvuru yapabilir. ( Vefat eden emeklinin aylık maaşını alan dul kızları hariç)

Konya Karapınar Toki 2019 satış duyurusu için tıklayınız.
Konya Karapınar Toki 2019 fiyatları için tıklayınız.

Konya Karapınar Toki başvuru 2019 detaylarını sizler için derledik. Toki Konya Karapınar başvuru 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181