Sarayönü TOKİ 3. etap sözleşme tarihi!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Sarayönü TOKİ 3. etap sözleşme tarihi detaylarını sizler için araştırdık.

Sarayönü TOKİ 3. etap sözleşme tarihi detayları şu şekilde; Toplam 58 adet konutun bulunduğu Sarayönü TOKİ 3. etap projesinde sözleşmeler asil hak sahipleri ile 31 Temmuz 2018 - 03 Ağustos 2018 arasında, yedek hak sahipleri ile 07 Ağustos 2018 - 09 Ağustos 2018 arasında imzalanacak.

Asil hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini tamamladıktan sonra kalan konutlar için yedek hak sahipleri ile sözleşme imzalanacak. Konya Sarayönü 3.Etap Projesi kapsamında inşa edilen proje için sözleşmeler TC. Ziraat Bankası AŞ. Sarayönü/Konya şubesinde imzalanacak.

Konya Sarayönü'nde inşa edilen 41 adet 2+1 nitelikli alt gelir grubu ve 17 adet 3+1 nitelikli orta gelir grubu konut için başvurular 9 Temmuz 2018 tarihinde başlayıp 13 Temmuz 2018 tarihine kadar kabul edilecek.

Sarayönü TOKİ 3. etap sözleşme tarihi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Sarayönü TOKİ 3. etap fiyat için tıklayınız.

Sarayönü TOKİ 3. etap kura tarihi için tıklayınız.

Sarayönü TOKİ 3. etap kura sonuçları için tıklayınız.

Sarayönü TOKİ 3. etap alt gelir satış duyurusu için tıklayınız.

Sarayönü TOKİ 3. etap orta gelir satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181