Antalya Kepez Güneş Mahallesi kentsel dönüşüm projesi!
Kepez'in Güneş Mahallesi'nde konumlanacak Antalya Kepez Güneş Mahallesi kentsel dönüşüm projesi detaylarını sizler için araştırdık.

Antalya Büyükşehir Belediye ve Antepe İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Antalya Kepez Güneş Mahallesi kentsel dönüşüm projesi 4 konut, 1 ticari olmak üzeri 5 parselden oluşuyor. 97 bin 739 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan projede 690 adet daire yer alacak. Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi adı ile inşa edilecek olan projede 207 hak sahibinin tamamıyla anlaşma sağlanarak ile ön protokol imzalandı.

1+1, 2+1 ve 3+1 planında dairelerin yer alacağı projede 13 dükkan ve 16 ofis bulunacak. 12 adet bloğun yükseleceği projede peyzaj alanı, sosyal alanlar ve aktivite alanları yer alacak.

Antalya Kepez Güneş Mahallesi kentsel dönüşüm projesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nezaman teslim olacak acaba 5 yıl önce

banner182

banner181