Garaj İstanbul projesi nerede? İşte lokasyonu...
Örtaş A.Ş.'nin sahibi Temel Abdik ve hissedarları tarafından hayata geçirilecek olan Garaj İstanbul projesi İstanbul Küçükçekmece'de konumlanıyor. Safra Mahallesi'nde Muammer Aksoy Caddesi üzerinde bulunan proje Nasrettin Hoca İlköğretim Okulu'na yakın ve Mahmutbey-Atatürk Havaalanı Bağlantı Yolu proje alanına 350 metre uzaklıkta ye alıyor.



24 bin 891 metrekare alan üzerinde inşa edilen Garaj İstanbul projesinde 252 adet 1+1 daire, 312 adet 2+1 daire ve 8 adet 3+1 daire yer alıyor. Lokasyonu ile dikkat çeken Garaj İstanbul projesinde yüzme havuzu, fitness, sauna, otopark bulunuyor.

1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekeleri bulunan Garaj İstanbul projesinde 69 adet dükkan yer alıyor.​ 21 katlı 4 bloğun bulunduğu Garaj İstanbul projesi 572 konuttan oluşuyor.

Garaj İstanbul projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Garaj İstanbul projesi fiyat? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181