İstova Kağıthane adres!
Kağıthane konut projeleri arasında yer alan İstova Kağıthane adres bilgisini sizler için araştırdık.

İstova Kağıthane adres bilgisi şu şekilde; Hamidiye Mah. Dilaver Sk. No:9 Kağıthane / İstanbul
İstova Kağıthane telefon numarası: 0212 295 7 295

Yamaç Yapı imzası ile hayata geçirilen projede lansmana özel olarak kısa bir süreliğine metrekaresi 5 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor. Karma konsepte sahip olan projede çocuk oyun alanı, katlı kapalı otopark, hobi odası, davet odası, stüdyo odası, müzik odası, sinema salonu, bilardo solanı gibi alanlar yer alıyor. 

Geniş sosyal donatı alanlarına sahip olan İstova Kağıthane projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri bulunuyor. Lokasyonu ile dikkat çeken projede 500 daire ve AVM bulunuyor. 55 adet ticari ünitenin de yer aldığı projede 15'er katlı 4 blok yükseliyor. İstova Kağıthane projesi Kağıthane ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında inşa ediliyor.

İstova Kağıthane projesi nerede? Tıklayınız.
İstova Kağıthane projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

İstova Kağıthane adres ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181