Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz kimdir?
Dikili Belediye Başkanı 2019 seçimleri ile Adil Kırgöz oldu. İşte Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz kimdir sorusunun cevabı.

01.01.1969 yılında Dikili’nin Salihler köyünde, çiftçi bir baba ve ev hanımı bir annenin ikinci oğlu olarak dünyaya geldim. Eğitim hayatıma Salihler İlköğretim Okulu’nda başladım. Ortaokul ve lise eğitimimi Dikili lisesinde tamamlayıp,  mezun oldum. Askerlik görevimden sonra iş hayatına atıldım. 1996 yılında Dikili’de inşaat malzemeleri sektöründe hizmet veren Kırgöz Yapı Malzemeleri isimli şirketimizi kurdum. Daha sonra inşaat, lojistik, zeytincilik ile ilgili hizmetlerini de  şirketimiz bünyesine katarak faaliyetlerimize devam ediyoruz.

2009-2010 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi Dikili İlçe Örgütü’nde Yönetim Kurulu Üyeliği yaptım. 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde meclis üyesi seçildim. Yıllarca ilçemizde bulunan oda, dernek ve sivil toplum kuruluşlarıyla iletişim ve dayanışma içinde oldum.  Dikili lisesinde tanışıp evlendiğim değerli eşim Nesrin Hanım’la mutlu evliliğimizden, üniversiteyi bitirdikten sonra şirketimizde yöneticilik yapan Ümit isminde  bir oğlum ve Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi öğrencisi İldem isminde bir kızım var.

Üyesi olduğum dernekler; Atatürkçü Düşünce Derneği, Dikili Yelken Kulübü kurucu üyesi, Dikili’yi Sevenler Derneği kurucu üyesi ve saymanlığı, Çiftçi Malları Koruma Derneği yönetim kurulu üyesiyim. Bağlı olduğum odalar; Dikili Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Dikili Şoförler Odası, Dikili Ziraat Odası, Bergama Ticaret Odası üyesiyim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181