Kira stopajı ödeme zamanı 2019!
Yılın son günlerinde birçok kişinin metrak ettiği kira stopajı ödeme zamanı 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Kira stopajı ne zaman ödenir 2019 ?
Gelir Vergisi Kanunun 94. maddesi kapsamında kiraya verilen mallar üzerinden kesilen vergi olan kira stopajı ödeme zamanı 2019 detayları belli oldu. 2taksit şeklinde ödenen kira stopajı ödeme tarihleri 2019 detayları şu şekilde; Kira stopajının ilk taksitleri Mart ayında ödenirken ikinci taksitleri Temmuz ayında ödenir.

Kiracı tarafından Vergi Dairesi'ne ödenmesi gereken kira stopajı 2019 yılında yaptırılmazsa bu durumla alakalı mülk sahibinin hiçbir sorumluluğu yoktur. Kısaca kira stopajı yalnızca kiracıları ilgilendiren bir vergisidir.

Kira stopajı ödeme zamanı 2019 detaylarını sizler için derledik. Kira stopajı 2019 ne zaman ödenir ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181