Bursa konut projeleri 2018 teslim!
Bursa konut projeleri 2018 teslim listesi haberimizde markalı konut projelerinin tam listesini bulabilirsiniz. İşte Bursa konut projeleri 2018 teslim listesi

Olea Armonia
Olea Armonia By Evke'de daire teslimlerinin Eylül 2018'de yapılması planlanıyor. 5+1 ikiz villalar, 3+1 ve 4+1 normal dairelerin yanı sıra 5+1 ve 6+1 dubleks daire seçeneklerinin de yer aldığı Olea Armonia projesinde dairelerin büyüklükleri 185 metrekare ve 380 metrekare arasından değişiyor. ​Olea Armonia nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Arkat Green Mudanya
Arkat Green Mudanya teslim tarihi Kasım 2018 olarak planlanıyor. 11 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Arkat Green Mudanya projesinde yarı kapalı otopark, yüzme havuzu, çocuk parkı, spor salonu ve kamelyalar yer alıyor. Arkat Green Mudanya daire fiyatları için tıklayınız.

Batıkent Residence Ömer Kumova projesi
Batıkent Residence Ömer Kumova projesi teslim tarihi Aralık 2018 olarak planlanıyor. 3+1 dairelerden oluşan Batıkent Residence Ömer Kumova projesinde 154 ila 172 metrekare arasında değişen daireler bulunuyor. Batıkent Residence Ömer Kumova projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

​Çamlıtepe Konakları Mudanya
Çamlıtepe Konakları Mudanya teslim tarihi Haziran 2018 olarak planlanıyor. 4 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Çamlıtepe Konakları Mudanya projesinde 2+1 ve 4+1 dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Çamlıtepe Konakları Mudanya daire fiyatları için tıklayınız.

Karat Bademli
Karat Bademli teslim tarihi Ağustos 2018 olarak planlanıyor. 3+1 normal daire ve 4+1 dubleks dairenin bulunduğu Karat Bademli projesinde dairelerin büyüklükleri 175 metrekare ila 321 metrekare arasında değişiyor. Karat Bademli daire fiyatları için tıklayınız.

Bursa konut projeleri 2018 teslim ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181