Çivril TOKİ Evleri inşaat çalışmaları hızla devam ediyor!
Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, beraberindeki heyetle birlikte Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapımı hızla devam eden yukarı mahalledeki 330 konutlu TOKİ inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Başkan Güven, yüklenici firma yetkilileri ile görüşerek projenin gidişatı hakkında bilgi aldı. Güven, bütün daireleri tek tek inceleyerek, konutların son derece kaliteli yapıldığını belirtti. Konutların 109’unun 2+1, 221 tanesinin ise 3+1 olarak tasarlandığını kaydeden Güven, devam eden projenin bitimiyle hem konut sıkıntısını gidermeyi hem de düşük gelirli ailelerin ev sahibi olmasını hedeflediklerini belirtti. Çivril’de TOKİ konutları ile yeni bir yaşam alanı oluşturmak istediklerini de vurgulayan Güven, Toplamda 330 konut, cami ve iki büfenin yapımının tamamlanması ile ilçeye ayrı bir güzellik katacağını, ilçenin çehresini değiştireceğini ifade etti. Projenin tamamlanmasının ardından ikinci etabın da start alacağı bilgisini verdi.

Çivril Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181