Ataköy Selenium projelerinde 120 ay 0,98 faiz oranı kampanyası!
Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Ataköy Selenium projelerinde 120 ay 0,98 vade farkı kampanyası başladı. Ataköy Selenium kampanya kapsamında yüzde 10 peşinat konut alıcılarına sunuluyor. Hemen teslim dairelerin yer aldığı Ataköy Selenium kampanya konut alıcılarına sunuluyor.

İşte Ataköy Selenium kampanya imkanının geçerli olduğu projeler;

Selenium Retro
8 bin 600 metrekarelik arsa alanına sahip olan​ Selenium Retro projesinde 1+1 daireler 68, 73, 76, 79 ve 85 metrekare, 2+1'ler ise 87 ve 97 metrekare arasında değişiyor. Toplam 394 bağımsız bölüm bulunan projede  ofislerin yanı sıra 28 adet teraslı yatay ofislerin bulunacağı Retrofis’ler de yer alıyor. 47 bin 500 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen proje konut ve ofis olmak üzere iki farklı bloğundan oluşuyor. Selenum Retro nerede? Tıklayınız.

Selenium Retro 9
7 bin 500 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen Selenium Retro 9 projesinde dairelerin büyüklükleri 60 metrekare ila 122 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Aşçıoğlu İnşaat imzası taşıyan projede ofisler 136 ila 913 metrekare arasında değişiyor. Eski Londra Camping arsası üzerinde yükselen Selenium Retro 9'da 108 adet ofis bulunuyor. Selenium Retro 9 teslim tarihi için tıklayınız.

Selenium Ataköy
Ön cephelerde Marmara Denizi manzarasına, diğer cephelerde ise 24 saat yaşayan İstanbul manzarasına sahip olan projede çok amaçlı spor salonu, squash salonu, pilates stüdyosu, açık ve kapalı yüzme havuzu ve SPA, kütüphane, özel sinema odaları, çocuklar için özel olarak tasarlanan oyun odası ve oyun bahçesi yer alıyor. Bahçeli, loft, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı Selenium Ataköy projesi eliptik mimarisiyle dikkat çekiyor. Selenium Ataköy iletişim bilgisi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181