TOKİ İstanbul 2018 çekiliş tarihleri!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen TOKİ İstanbul 2018 çekiliş tarihleri detaylarını sizler için araştırdık.

TOKİ İstanbul 2018 çekiliş tarihleri şu şekilde; TOKİ Silivri projesi kapsamında yer alan 1356 adet konutun ihalesi 2 ayrı günce yapılacak. İstanbul Silivri 1. Ve 2. Etap Projesi Toplu Konut Uygulamaları ve İstanbul Silivri Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında 11 Temmuz ve 12 Temmuz 2018 tarihinde yapılacak.

İstanbul'da TOKİ konutları için sıra bekleyen ve başvuruda bulunan kişilere İstanbul Kayaşehir TOKİ projesinden 140 adet konut ayrıldı. Ayrılan bu konutların İstanbul Kayaşehir TOKİ kura tarihi detayları şu şekilde; 23 Temmuz 2018 tarihi saat 10:30'da yapılacak olan kura töreni TOKİ İstanbul Hizmet Binası, Halkalı Atakent Mahallesi, 221. Sok. No:5 Konferans Salonu adresinde gerçekleştirilecek.  

224 konuttan oluşacak olan TOKİ Güngören Tozkoparan projesinin ihalesi 18 Temmuz 2018 saat 14:30'da yapılacak. Proje için çalışmalara ihale gerçekleştirilip sonuçlandıktan sonra başlanacak. Projede yer alan konutların çekiliş tarihi henüz netlik kazanmadı.

TOKİ İstanbul 2018 çekiliş tarihleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aytekin pala 6 yıl önce

İstanbulda çekiliş olmayacakmı

banner182

banner181