Ege Koop Körfez Evleri projesinde Euro'yu 6.95 TL'ye sabitledi!
İzmir'de 34 yıldır 150 bin kişiyi uygun koşullarda mülk sahibi yapan Ege-Koop, şimdi de Avrupa'daki Türkler için özel fırsat hazırladı. Çiğli'deki Körfez Evleri'nde euroyu 6.95 TL'ye sabitledi. Projenin temelinin geçen yıl atıldığını ve 2019 Haziran-Temmuz aylarında tamamlanacağını söyleyen Genel Başkan Hüseyin Aslan, "Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri'nde inşaat seviye oranı yüzde 60'ı geçerken, dairelerin yüzde 80'i satıldı. Kalan son 15 daire için de gurbetçilere özel bir fırsat hazırlandı. Yüzme havuzlu, otopark sorunu olmayan, altyapısı tamamlanmış daireler 55 bin 859 eurodan başlayan fiyatlarla gurbetçilere özel satışa sunuldu" dedi.

YÜZDE 40 KAR GETİRDİ
Aslan, Türkiye genelinde konut fiyatlarında döviz fiyatlarındaki yükseliş ve inşaat malzemelerine gelen zamlarla artışların başladığına dikkat çekerek, "Yurtdışında alın terini döken gurbetçilerimiz için hem hayallerindeki ev kavuşabilmeleri, hem de yatırım amaçlı bir fırsat hazırladık. İzmir Körfez Evleri'nden temelinin atıldığı 2017'de konut alanlar şimdiden yüzde 40 oranında kar elde etti. Tüm daireler deniz manzaralı. Hiçbirinin karanlık odası yok" diye konuştu.

12 AYRI KENT KURDU
Hüseyin Aslan, "2019'un ikinci yarısında inşaatı tamamlanacak İzmir Körfezi Evleri'nde 2+1 daireler brüt 121 metrekare. 3+1 daireler ise brüt 145 ve 168 metrekare olarak iki farklı tipten oluşuyor. Dairelerin tümü lüks konutlar olarak tasarlandı. EgeKoop bugüne kadar 2 milyar dolar yatırımla sadece İzmir'de 12 ayrı kent kurdu. Ürettiği konutlarda 150 bin kişi huzurlu bir yaşam sürürken, Ege-Koop bu kez 13'üncü projesi İzmir Körfez Evleri'nde gurbetçiler için altın fırsat sunuyor" ifadesini kullandı.

Hürriyet İzmir Ege Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181