Kastamonu Örencik TOKİ kura sonuçları ne zaman belli olacak?
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Kastamonu Örencik Toki kura sonuçları ne zaman belli olacak sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Kastamonu Örencik Toki kura sonuçları tam liste için tıklayınız.

Kastamonu Örencik Toki kura sonuçları ne zaman belli olacak sorusunun detayları şu şekilde;
Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan toki kastamonu örencik kura sonuçları listesini belirleyecek olan kura töreni 10 Ocak 2020 tarihinde Kuzeykent Belediye Nikah ve Konferans Salonu’nda saat 10:00’da Noter gözetiminde yapıldı. Söz konusu konutlar için 26.04.2016 tarihinde belirlenmiş ve hak sahipliği devam eden 191 hak sahibinin (Ek-2) konut belirleme kurası çekildi ve sonuçlar ilerleyen saatlerde belli olacak. 

Konut belirleme kurası sonrasında TOKİ web sayfasında ilan edilecek sözleşme imzalama programı çerçevesinde 22 Ocak – 31 Ocak 2020 tarihleri arasında sözleşme imzalama ve peşinat yatırma işlemleri gerçekleştirilecek.

Kastamonu Örencik Toki kura duyurusu için tıklayınız.

Kastamonu Örencik Toki kura sonuçları ne zaman belli olacak sorusunun detaylarını sizler için derledik. Toki kastamonu örencik kura sonuçları ve kastamonu örencik toki evleri kura sonuçları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181