Yunusemre Akgedik TOKİ kura tarihi!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Yunusemre Akgedik Toki kura tarihi detaylarını sizler için araştırdık.

Yunusemre Akgedik Toki kura tarihi detayları şu şekilde;
19 adet 1+1 ve 31 adet 2+1 alt gelir grubu ve 165 adet 3+1 orta gelir grubu konut için toplanacak olan Manisa Akgedik Toki çekilişi 20 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisa Yunusemre Akgedik Mahallesi 2. Etap 1. ve 2. Kısım Projeleri kapsamında inşa edilen Yunusemre Akgedik Toki başvuruları 8 Haziran 2020 tarihi itibariyle başladı. Toplam 215 adet konutun kuralı satılacağı Yunusemre Akgedik Toki evleri başvurusu 12 Haziran 2020 tarihinde sona erdi. Yunusemre Akgedik Toki başvurusu Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Manisa İli Şubeleri tarafından kabul edilecek.

Yunusemre Akgedik Toki kura tarihi detaylarını sizler için derledik. Yunusemre Akgedik Toki kura çekimi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Yunusemre Akgedik Toki alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Yunusemre Akgedik Toki orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181