Mardin TOKİ kura sonuçları 2019 ne zaman açıklanacak?
50 bin sosyal konut kapsamında yer alan Mardin Toki kura sonuçları 2019 ne zaman açıklanacak sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Mardin Toki kura sonuçları 2019 ne zaman açıklanacak sorusunun detayları henüz netleşmedi. Toki Mardin kura sonuçları 2019 listesinin belli olacağı kura töreninin detayları netleştiğinde sayfamızda yer alacaktır. 

Toki Mardin 50 bin konut kapsamında Toki Mardin Artuklu projesi ve Mardin Savur Toki projesi hayata geçirilecek. Toki Mardin Artuklu projesi ve Mardin Savur Toki projesi için 19 Nisan'a kadar başvurular toplandı. 

Mardin Toki kura sonuçları 2019 ne zaman açıklanacak sorusunun detaylarını sizler için araştırdık. Mardin Toki 2019 kura sonuçları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Toki 50 bin konut hangi illerde yapılacak sorusunun cevabı için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181