G Beyond Bodrum fiyat!
Mar Yapı tarafından inşa edilecek olan G Beyond Bodrum fiyat bilgisini sizler için araştırdık.

Muğla Bodrum'da hayata geçirilecek olan G Beyond Bodrum fiyat bilgisi belli oldu. G Bodrum fiyat ve G Beyond Bodrum Rezidans fiyatları metrekare olarak 4 bin ile 4 bin 500 euro arasında değişiyor. Mar Yapı Bodrum fiyat bilgisi konutlara göre değişiklik gösteriyor. 

10 villa ve 30'un üzerinde rezidanstan oluşacak olan G Beyond Bodrum projesi 24 dönüm arazi üzerinde konumlandırılacak. G Beyond Mar Yapı projesi Yalıkavak Palmarin'e 600 metre mesafede yer alacak. Konutlar Mar Yapı tarafından Bodrum'da sıra sıra asker gibi dizilmiş evler yerine araziyi kullanarak villa ve rezidanslar tepenin içine girecek şekilde yapılıyor.

G Beyond Bodrum fiyat bilgisi ve G Beyond Bodrum fiyat listesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181