TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir 2019!
Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan Toki kura sonuçları nasıl öğrenilir 2019 sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

6 Mart ve 19 Nisan 2019 tarihleri arasında 50 bin sosyal konut projesi için başvuru toplayan Toki başvurusu tamamlanan projelerinin kura tarihleri belli olmaya başladı. Bu kapsamda konutlara başvuru yapan kişiler toki kura sonuçları nereden öğrenilir 2019 sorusunun cevabını merak ediyor. 

Toki kura sonuçları nasıl öğrenilir 2019 sorusunun detayları şu şekilde;
Alt ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimi yapan Toki'nin kura sonuçları resmi sitesinde yayınlanıyor. Bu kapsamda Toki kura sonuçları sorgulama 2019 işlemleri için sitesinde online sorgulama işleminin yapılabileceği bir bölüm açtı. TOKİ online kura sonucu sorgulama için tıklayınız.

Toki'nin 50 bin konut kapsamında kura tarihi açıklanan projeleri ve detayları için tıklayınız.

Toki kura sonuçları nasıl öğrenilir 2019 sorusunun detaylarını sizler için derledik. Toki kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MEHMET bayar 5 yıl önce

Bursa TOKİ kura sonuçları için web adresi nedir

banner182

banner181