TOKİ sözleşme ne zaman imzalanır?
Alt gelir ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimi yapan Toki sözleşme ne zaman imzalanır sorusunun cevabını sizler için araştırdık. 

Toki sözleşme ne zaman imzalanır sorusunun cevabı şu şekilde;
Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan Toki kimi projesini kuralı satışa sunarken kimi projesini de kurasız açık satışa sunuyor. Toki'nin satışa çıkarılan projelerinde sözleşme imzalama tarihleri konutların satışa çıktığı tarihi göre projeden projeye farklılık gösteriyor. Toki sözleşme imzalama tarihi detayları resmi sitesinde yer alan satışlar kısmında ilgili projenin duyurusunda yer alıyor.

Toki sözleşme imzalama için gerekli evraklar şu şekilde;
1. İl/İlçe Nüfus Müdürlüğü’nden onaylı vukuatlı nüfus kayıt örneği ve adrese dayalı kayıt sistemine göre alınacak olan il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ettiğini kanıtlayacak belge (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuranlar için 3 (üç ) yıl),

2. Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç olmak üzere diğer 3 kategoriden hak sahibi olarak belirlenen vatandaşlar, İl/İlçe Tapu Sicil Müdürlüğü’nden başvuru sahibinin kendisine, eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklarına ait tapuda kayıtlı herhangi bir bağımsız gayrimenkulün bulunmadığına dair belge ile sözleşme işlemlerini gerçekleştirebilir.

Toki sözleşme ne zaman imzalanır sorusunun cevabını sizler için derledik. Toki sözleşmeleri ne zaman imzalanacak ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Toki başvuru bankaları için tıklayınız.
Toki taksitleri ne zaman ödenecek ? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Münevver sarıca 3 yıl önce

Toki yedek sözleşmesinde randevu saati belirtilmedi sade 13 14 ekim aras bankada olmamız söylendi bankaya 13 ekim 9 da gittik bütün işlemler yapıldı sigorta parası nı yatırdık bir miktar para açığımız verdi yanımızda bulunan altınları bozdurmak için kuyumcuya gittik bankaya gelmemiz 13 dakika biz içeri girdik dier 2 yedek imza atiyoyor du böyle bi sistem varmı burada kim haklı burada hakkımı aramam için nerye başvurmalıyım toki yi aradım bizimle alakalı değil banka ilgileniyor dedi lütfen yardımcı olursanız sevinirim

banner182

banner181