TOKİ Trabzon Maçka konutlarının kura çekilişi 7 Temmuz'da!
Yıllardır yapımı yılan hikayesine dönen TOKİ konutlarında nihayet sona gelindi. Başkan Koçhan,' Tüm hak sahipleri ve vatandaşlarımızı kura çekimi törenine davet ediyorum" dedi 

2008 yılında yapımına başlanılan ve bir türlü bitirilemeyen TOKİ Konutları için Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, göreve geldiği günden bugüne canla başla mücadele ederek nihayet Maçkalıların beklediği müjdeyi verdi.

MAÇKA'MIZA HAYIRLI OLSUN
Belediye Başkanı Koray Koçhan, yaptığı açıklamada, "Göreve başladığımızda ne yazık ki bir türlü bitirilemeyen, yarım kalmış TOKİ konutlar vardı. TOKİ konutlarının bir an önce bitirilerek vatandaşlara teslim edilebilmesi için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Uğraşlarımız ve emeklerimiz sonucu TOKİ konutlarına destek olarak, nihayet söz verdiğimiz gibi 2017 yılında anahtar teslim törenini gerçekleştireceğiz. 7 Temmuz 2017 Cuma günü saat 14.00'da Maçka Halk Eğitim Merkezinde tüm hak sahipleri ve vatandaşlarımızı kura çekimi törenine davet ediyorum. Özellikle de bizlere desteklerini esirgemeyen TOKİ Başkanımız Ergün Turan'a, Trabzon milletvekillerimize ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'ya teşekkür ediyorum. Maçka'mıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Karadeniz Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181