Van Edremit Kalecik TOKİ'de 65 konutun hak sahipleri belli oldu!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Van’da gerçekleşen deprem sonrası afet konutu kapsamında inşa edilen Edremit Projesi’nden 61, Kalecik Projesi’nden ise 4 adet olmak üzere toplam 65 afet konutu kurayla satışa sunuldu.

Kura töreni 4 Mayıs 2018, Cuma günü Edremit Belediyesi Süphan Kültür Merkezi’nde noter huzurunda gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği projede 65 konuta 882 başvuru yapıldı.

3+1 planında olan konutlar 425 TL’den başlayan taksitlerle %25 peşinat ve 120 ay vade ile satışa sunuldu. Kurası çekilen konutlar hak sahiplerine hemen teslim edilecek. Kura çekiminde ev sahibi olmaya hak kazananlar büyük mutluluk yaşadı.

TOKİ, konut sahiplerine güvenli yapılar ve günün ihtiyacına yanıt veren, tüm sosyal donatılarıyla çağdaş yaşam alanları sunuyor.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181