Manisa Gazi Osman Paşa Caddesi Saruhanlı'nın prestij caddelerinden olacak!
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Saruhanlı’nın en işler caddelerinden bir tanesi olan Gazi Osman Paşa Caddesi’nde başlattığı yenileme çalışması devam ediyor. Tamamlanmasının ardından ilçenin prestij caddelerinden olacak olan caddede incelemelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü çalışmaların durumu hakkında Koordinasyon Şube Müdürü Aybars Özbilgin’den bilgiler aldı.

Saruhanlı’nın en işlek caddelerinden bir tanesi olan Gazi Osman Paşa Caddesi’nde Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı yenileme çalışmaları sürüyor. İçme suyu hattı ile kanalizasyon hattının yenilendiği caddede şimdi de kilit parke taşı döşeme çalışmalarına başlanıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, Saruhanlı Koordinasyon Şube Müdürü Aybars Özbilgin ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Koordinasyon Şube Müdürü Aybars Özbilgin’den de çalışmaların durumu hakkında bilgiler aldı.

Manisa Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181