Barbaros Reserve Bodrum Residences ne zaman teslim?
Hem ev hem de hotel konforun hizmet bulacağı Barbaros Reserve Bodrum Residences projesinin teslim tarihi Haziran 2018 ikinci etap teslimlerinin ise Eylül 2019 olarak planlanıyor.

TAV Havalimanları Holding, TAV İnşaat ve İDO'nun ortağı Sera Grup'un yüzde 50 ortaklığının olduğu Peska Turizm Yatırım ile Muğla'nın Bodrum ilçesinde yükselen Barbaros Reserve Bodrum Residences projesi İki etaptan oluşuyor. Hem ev olan hem de hotel konforunda hizmet verilecek olan Barbaros Reserve Bodrum Residences projesinin ilk etabı Mimar Arif Suyabatmaz ve Hakan Demirel'in imzası taşıyor. 42 süiti bulunan Barbaros Reserve Bodrum Residences projesinin büyüklükleri 340 metrekare ile 740 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

37 bin metrekare arazi üzerine inşa edilen Barbaros Reserve Bodrum Residences projesinin  ikinci etabı ise 1+1 ve 2+1 olmak üzere 70 süitten oluşuyor. İkinci etabında yer alan dairelerin büyüklükleri 80 metrekare ila 120 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Lokasyonu ile dikkat çeken Barbaros Reserve Bodrum Residences projesinin

Barbaros Reserve Bodrum Residences teslim tarihi? Tıklayınız.

Barbaros Reserve Bodrum Residences fiyat? Tıklayınız.

Meltem Ekinci / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181