Bodrum konut projeleri 2019!
Bodrum konut projeleri 2019 listesini sizler için derledik. Markalı konut projelerinin de içerisinde bulunduğu Bodrum yeni projeler 2019 çalışmaları hızla devam ediyor. Konut alıcılarının en uygun fiyatla ev sahibi olabilmek için merakla beklediği yeni projeler inşaat firmaları tarafından hayat geçiriliyor. İşte Bodrum 2019 konut projeleri listesi;

Cennet Koyu Evleri
Bodrum konut projeleri 2019 kapsamında yer alan ve toplam 31 villadan oluşan Cennet Koyu Evleri projesinde villalar 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. Çalışmalarına 2018 yılında başlanan ve 27000 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan projede villaların büyüklükleri 91 ila 507 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Bodrum yeni konut projeleri arasında bulunan Cennet Koyu Evleri projesinde ayrıca butik otelde yer alıyor.
Cennet Koyu Evleri teslim tarihi için tıklayınız.

Muscari Park Resort
108 daireden oluşan Muscari Park Resort projesinde tüm konutlar 2+1 seçeneği ile tasarlanıyor. 27 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede konutlar 87 metrekare büyüklüğünde planlanıyor. Teraslı ve bahçeli daire seçeneklerinin planlandığı projede 27 blok yükseliyor. Bodrum yeni konut projeleri arasında bulunan projede yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, parklar ve yürüyüş alanları bulunuyor.
Muscari Park Resort teslim tarihi için tıklayınız.

Bodrum konut projeleri 2019 listesini sizler için derledik. Bodrum yeni konut projeleri 2019 ve Bodrum'da yeni inşaat projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181