'İster yaşa, ister kirala' konseptli ilk proje; Sianji Wellbeing Resort
Turizm ve inşaat sektöründe 30 yıla yaklaşan bir tecrübeye sahip olan Sianji Group, Bodrum'da otel ve rezidans projeleriyle tanınıyor. Sianji Wellbeing Resort sağlıklı yaşam ve detoks üzerine yoğunlaşırken rezidans ve villalar Türkiye'de ilk kez uygulanan "İster yaşa, ister kirala" konseptiyle yatırımcısına kazandırıyor.

80 ile 250 metrekare arasında değişen süit ve villalar için euro bazında yüzde 8 kazanç garantisi veren Sianji Group, 140 villanın 60'ını sattı. Şimdi ikinci etap olarak 20 villanın daha satışı yapılacak. Elde edilen kaynakla projenin Bodrum'a yayılması planlanıyor. Gruba yurt dışından da talep var. Fransa ve Abu Dabi'den gelen teklifleri inceleyen grup, SPA ve wellnes işletmecisi olarak yurt dışına açılmayı planlıyor.

İstanbul'u inceliyor
Rezidans konseptlerinin bir ilk olduğunu belirten Sianji Group Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, "Bu projeye 50 milyon dolar yatırım yaptık. Apart yaparak tapu vermeye ilk biz başladık Sianji Residance'taki 140 villadan 60'ını sattık. 20 tanesini daha satışa çıkardık. Fiyatlar 382 bin eurodan başlıyor. Sahiplerinin isteğine bağlı olarak butik otel tarzında işletiyoruz ya da yüzde 8 euro bazlı kazanç garantili kiralanabiliyor" diye konuştu.

20 villayı satıp kaynak yaratacaklarını kaydeden Çakır, "Yine Bodrum civarında benzer yatırım planlarımız var. Bu konsepti yaymak istiyoruz. Yurt dışından talepler alıyoruz. Fransız ve Abu Dabili yatırımcılardan teklif geldi. Konsepti ülkelerine taşımak istiyorlar. Teklifleri inceliyoruz" dedi.

İstanbul için de araştırma yaptıklarını dile getiren Çakır, şöyle devam etti: 'Yeni havalimanı çevresinde yatırımcı olursa onlara anahtar teslim hizmet verebiliriz. İnşaatını da yaparız işletmesini de."

Çin'den sağlık için geliyorlar
Resort hakkında da bilgi veren Recai Çakır, şöyle devam etti: "Dünyanın 7 harikasından biri Babil'in Asma Bahçeleri konseptinden uyarlanarak inşa edilen Sianji VVelIbeing Resort, Bodrum'un yeni cazibe merkezi Kadıkalesi'nde gibi birçok kategoride 40 dönümlük alan üzerinde 22 uluslararası ödül aldı. konumlanıyor. Türkiye'ye Otelimiz 12 ay hizmet verisağlıklı yaşam ve detoks yor. Sadece sağlık programturizmini kazandıran resort, larımız için Romanya, ingilAvrupa'nın En iyi Sağlıklı tere, Çin, Katar, Rusya gibi Yaşam ve Spa Merkezi ile ülkelerden misafirler Avrupa'nın En iyi Resort'u konaklamaya geliyor."

Necla dalan / Vatan Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181