Muğla Yatağan Millet Bahçesi ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Muğla’nın Yatağan ilçesinde 31 bin 839 metrekarelik alanda kurulacak Yatağan Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Muğla Yatağan’da yapılacak Millet Bahçesi’nin ihalesi 04 Mart 2021 Perşembe günü gerçekleştirildi.

Yeşilin her tonunu içinde barındıracağı bitki ve peyzajı ile Yatağan ilçesine yeni bir soluk getirecek millet bahçesi projesi, içerisinde sosyal donatı alanlarıyla, yeşiliyle, Millet Kıraathanesiyle, yürüyüş parkurlarıyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal yaşam alanı olacak.

Proje içerisinde çocuklar için içerisinde dört farklı noktada toplam 895 metrekarelik oyun alanı,96 metrekarelik alanda spor alanları, basketbol-voleybol ve tenis sahası, koşu yolu-bisiklet yolu parkuru dinlenme alanı ve diğer donatılar yer alacak.

Vatandaşların ihtiyaç duyacağı sosyal donatıların yer alacağı millet bahçesinde zeytinlik alanı, peygamber çiçekleri ve bitki bahçeleri ile daha çok yeşille buluşacak vatandaşlar huzur içinde vakit geçirebilecek.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181