Muş Kale Mahallesi TOKİ fiyat!
Muş Merkez Kale Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen Muş Kale Mahallesi TOKİ fiyat belli oldu.

Toplam 104 konutun kurasız satışa çıkacağı Muş Kale Mahallesi TOKİ fiyat 117 bin 618 TL'den 157 bin 303 TL'ye kadar yükseliyor. ​Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen projede 104 konut 3+1 seçeneği ile tasarlanıyor. 104 adet konutun ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacağı projede 10 bin TL peşinat bedeli yer alıyor.

Muş Kale Mahallesi TOKİ fiyat için TOKİ'nin açıklaması şu şekilde; Konut seçimini yapan alıcılar 10.000.-TL peşinat bedeli için 156 ay vade alternatifi çerçevesinde peşinatlarını ilgili banka şubelerine yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalayacaklardır. Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimlerinde; Konutlar %10 peşin 240 ay vadeli sabit taksit ödemeli ve taksit başlangıçları teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlayacak şekilde satılacaktır.
 
Muş Kale Mahallesi TOKİ satış duyurusu için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181